“Ez már vicc” a szolnokiak szerint – megint csőtörés az Ady Endre úton

Megosztás

Az elmúlt hetekben gyakorlatilag csak ezzel a látvánnyal szembesülhettünk Szolnokon és szinte mindig ugyanott. Vannak, akik szerint felesleges is betemetni és újraaszfaltozni azokat a részeket, amiket feltúrnak, hiszen 3-4 nap múlva kezdhetik elölről.

Itt már régen nem toldás-foldásra lenne szükség, hanem a gerincvezetékek és a további, rendkívüli módon elöregedett csövek cseréjére, hogy ne törjenek el lépten-nyomon.

Szokásos kép a Szolnoki belvárosban, megint az Ady a “vétkes”. Már megint? Az arra járok megjegyezték,hogy már megint csőtörés van az Ady Endre úton. “Éppen most bontják fel az aszfaltot és a lebetonozott részt” – írta Ferenc az egyik helyi csoportban. (A forrás IDE KATTINTVA elérhető.)

A hozzászólók szerint ez már egy vicc, ami itt folyik, mások szerint teljesen felesleges a munkálatok helyét befedni és újraaszfaltozni, hiszen néhány nap múlva újra bonthatják fel újra egy újabb csőtörés miatt. Ez a szolnoki valóság jelenleg. Mások azt nehezményezik, hogy nem kell műszaki szakembernek lenni ahhoz, hogy bárki rájöjjön, hogy ami rossz, az az is marad, “csak csere árán fog megjavulni”.

Vannak, akik már fogadást kötnének, hogy melyik napon túrják fel újra az egészet a következő csőtörés okán.

Kapcsolódó cikkek